За навигацију

Contact Us

ТЕЛ: 0086-29-88763980

Телефон/ФАX: 0086-29-88990306

Е-маил: Info@toptionlab.com

Додати: ТаиБаи Роад, YанТа дистрикта, Xиан, Кина

Дом > о нама

ТОПТИОН је професионални лабораторијски решење добављача и посвећен пружају најбољи решења и производи за глобалне купце, који су сви раде у биологије, хемије, фармацеутске, анализа окружења, храну, академска истраживачка итд. Без обзира на поље рада у настави тежња за исти циљ: да вам понуди најприкладније решења и производи, да би твоје истраживање више прецизне &амп; ефикасан.


ТОПТИОН седиште налази се у Xиан, Кина, где власник стотине универзитети и истраживачке институти, и позната је као хиљаде њених година дуге историје културе. Дубоке културе и јака научне ресвиде боље производе, решења и услуге за вас непрекидно.


Главни производи садржи хемијске синтезе реактор ротарy испаривач, танки филм испаривач, фотохемијски реактора, реактор високог притиска, замрзни фен за косу, спреј фен за косу, итд ТОПТИОН бренд инструмент има своју високу репутацију у више од 70 земаља и региона, пружи техничку подршку за десетине хиљада организацијама да бисте решили проблеме унутар своје истраживање, посебно за универзитет, истраживачки институти, индустрије, инспекцијске агенције, итд. ТОПТИОН социјалне мисија је промовисање напредак технологије и побољшање људског живота.


Ми верујемо, само највише одличног квалитета, већина водеће технологије, најпотпунија решење и највише професионалне услуге, могао да ТОПТИОН мисија и визија остварити. Тако ће наставимо у константним иновацијама и напоран рад и омогућити вам најбоље решења и производи, и направи ти истраживања више прецизне и ефикасан.

Ми смо млади, професионални и креативни тим,

Ми смо тим за купца како би пружила и одговоран.


Наша мисија: направити своје истраживање више прецизне и ефикасан.

Наша визија: Постао свет се најконкурентнија лабораторију решење добављача.

Вредност: Дељење &амп; добитна комбинација, купац успех, буди захвалан, настављају да расту, иновације и одговоран.

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: ТаиБаи Роад, YанТа дистрикта, Xиан, Кина
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Цопyригхт © Топтион Инструмент Цо., Д.о.о. сва права задржана.